Våra tips

Ta gärna hjälp av våra tips för att välja rätt och undvika onödiga kostnader vid ett eventuellt köp.

Så lyckas ni med solcellerna

Är det dags att installera solceller? En bra investering både i miljön och i plånboken tycker många, men hur lång tid tar det egentligen att räkna hem investeringen? Och vad måste du tänka på innan du anlitar en solcellsfirma? Experten Christian Brandin delar med sig av sina bästa tips.

Köpa begagnad elbil? Så här ska du tänka

Utbudet av begagnade elbilar har aldrig varit större, samtidigt som priserna sjunker. Martin Fransson, VD på bilhandelstjänsten Wayke, tipsar om vad du ska tänka på innan du köper begagnad elbil.

Tips att tänka på inför båtköpet

Att upptäcka nya platser med båt och känna friheten på vattnet är en fantastisk upplevelse. Men innan du gör ditt köp är det viktigt att tänka på flera faktorer för att undvika dyra kostnader i framtiden. Aron Borg på Båtagent Sverige, delar med sig av sina bästa tips.

Så lyckas du med ditt växthus

Hemmaodling har blivit alltmer populärt och intresset för att bygga växthus ökade ytterligare under pandemin. Vi har pratat med växthusexperten Eva Halfwordson, om vad man bör tänka på innan man påbörjar sitt bygge.

Expertens tips inför husvagnsköpet

En begagnad husvagn kan vara ett utmärkt sätt att njuta av friheten på vägarna och fylla livet med äventyrliga upplevelser. Men det finns flera saker att tänka på innan ett eventuellt köp. Experten Jimmy Busch delar med sig av sina bästa tips.

Tips inför köp av Attefallshus

Intresset för Attefallshus är glödhett. Men vilka är reglerna för att uppföra ett komplementhus på tomten och vad behöver du tänka på inför bygget? Håkan Andersson på Polhus delar sina bästa tips för ett smidigt bygge till ett så bra pris som möjligt.

Tipsen inför badrumsrenoveringen

Förr eller senare behöver alla badrum en uppfräschning. Josef Kvelashvili, VD på byggföretaget Soso Bygg AB, tipsar om vad du ska tänka på för att få en lyckad badrumsrenovering utan att kostnaden skenar i väg.

Planerar ni att gifta er?

Att planera bröllop kan vara utmanande. Det är många detaljer att tänka på, samtidigt som man vill skapa en oförglömlig upplevelse. Vi bad bröllopsexperten Isabelle Rydén dela med sig av sina bästa tips för att fixa drömbröllopet - till en rimlig kostnad.

Är det läge att köpa bil?

Det är lätt att bli osäker när man ska köpa begagnad bil. Tekniska detaljer ska kontrolleras, bilen ska provköras och priset förhandlas. Bilexperten Mats Rosengren på Hedin Parts and Logistics delar med sig av sina bästa tips för att göra ett så bra bilköp som möjligt.

Behövs det en större bil?

Har du blivit med bonusfamilj? Eller krävs plats för både hockeyutrustning och barnvagn? Oavsett behov finns det idag något för alla som letar familjebil. Här tipsar Martin Fransson, grundare av Wayke om vad du ska tänka på när du köper ny bil till familjen.

7 smarta tips inför köksrenoveringen

Drömmer du om en fransk hemmabistro? Eller behöver köket växa i samma takt som familjen? Oavsett vilket ger experten Anna Wennerstein på Renomate här sina bästa tips för hur du sparar både tid och pengar vid en köksrenovering.

På gång att rusta upp stugan?

Att renovera sitt fritidshus kan bli både svårt och dyrt. Vi bad byggnadsingenjören och byggexperten Charlotte Andersson dela med sig av sina bästa tips till dig som planerar att renovera ditt sommarhus eller fjällstuga.