Våra tips

Ta gärna hjälp av våra tips för att välja rätt och undvika onödiga kostnader vid ett eventuellt köp.

Är det läge att köpa bil?

Det är lätt att bli osäker när man ska köpa begagnad bil. Tekniska detaljer ska kontrolleras, bilen ska provköras och priset förhandlas. Bilexperten Mats Rosengren på Hedin Parts and Logistics delar med sig av sina bästa tips för att göra ett så bra bilköp som möjligt.

Behövs det en större bil?

Har du blivit med bonusfamilj? Eller krävs plats för både hockeyutrustning och barnvagn? Oavsett behov finns det idag något för alla som letar familjebil. Här tipsar Martin Fransson, grundare av Wayke om vad du ska tänka på när du köper ny bil till familjen.

7 smarta tips inför köksrenoveringen

Drömmer du om en fransk hemmabistro? Eller behöver köket växa i samma takt som familjen? Oavsett vilket ger experten Anna Wennerstein på Renomate här sina bästa tips för hur du sparar både tid och pengar vid en köksrenovering.

På gång att rusta upp stugan?

Att renovera sitt fritidshus kan bli både svårt och dyrt. Vi bad byggnadsingenjören och byggexperten Charlotte Andersson dela med sig av sina bästa tips till dig som planerar att renovera ditt sommarhus eller fjällstuga.

Planerar ni att gifta er?

Att planera bröllop kan vara utmanande. Det är många detaljer att tänka på, samtidigt som man vill skapa en oförglömlig upplevelse. Vi bad bröllopsexperten Isabelle Rydén dela med sig av sina bästa tips för att fixa drömbröllopet - till en rimlig kostnad.